ReLuca hesap ve veri silme
ReLuca hesabınızı ve ilişkili verilerinizi istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme işlemi ücretsizdir.
Uygulamanın içinden (önerilen)
- ReLuca'yı açın ve giriş yapın.
- Alt menüden Profil'e dokunun.
- Gizlilik ve verilerim'i açın.
- Sayfanın altındaki Hesabımı kalıcı olarak sil düğmesine dokunun ve onaylayın.
Hesabınız hemen silinir ve oturumunuz kapanır.
Uygulamaya giremiyorsanız
Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden info@corevatechnology.com adresine "ReLuca hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Hesabın size ait olduğunu doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde silme işlemini tamamlar ve size bilgi veririz.
Neler silinir?
- Hesabınız ve giriş bilgileriniz
- Profiliniz: ad, soyad, doğum tarihi, telefon, adres
- Kurum üyelikleriniz
- Misyon kanıt fotoğraflarınız ve konum bilgileri
- Aura ve RePu bakiyeniz (geri getirilemez, başka bir hesaba aktarılamaz)
Neler, ne kadar süre saklanır?
- Puan hareketleri ve izin (rıza) kayıtları: yasal yükümlülükler ve kötüye kullanımın önlenmesi için, adınız ve iletişim bilgileriniz olmadan, ilgili yasal saklama süresi boyunca tutulur; süre dolunca imha edilir.
- Ödeme kayıtları: Google Play aboneliği ve iyzico ile yapılan ödemelerin kayıtları, vergi mevzuatının öngördüğü süre boyunca ilgili sağlayıcıda ve bizde saklanır. Google Play aboneliğinizi ayrıca Google Play → Ödemeler ve abonelikler bölümünden iptal etmeniz gerekir; hesabı silmek aboneliği otomatik iptal etmez.
Hesabı silmeden belirli verileri sildirmek
Hesabınızı korumak ama belirli verilerinizi sildirmek isterseniz uygulamada Profil → Gizlilik ve verilerim → Haklarını kullan bölümünden başvurabilir ya da info@corevatechnology.com adresine yazabilirsiniz.
Ayrıntılar: ReLuca Gizlilik Politikası
